Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile's online tv-dienst Knippr landelijk beschikbaar

door Jeanet Woldring 1 reactie

T-Mobile heeft na een testperiode de nieuwe online tv-dienst KNIPPR voor iedereen opengesteld. Gebruikers kunnen via internet kijken naar de bekendste Nederlandse zenders.

Landelijk beschikbaar voor iedereen

In de afgelopen maanden werd KNIPPR door vijftienhonderd gebruikers getest. Nick Klein is een van de testers en geeft in de review op Digitelevisie zijn mening over Knippr. T-Mobile heeft de kabelvrije, interactieve tv-dienst nu landelijk beschikbaar gesteld. Voor het gebruik van de dienst is geen mobiel abonnement bij T-Mobile nodig.

Zelf zenderpakket samenstellen

Een abonnement op KNIPPR kost 10,99 euro per maand en geeft toegang tot twaalf zenders van NPO, RTL en SBS. Alle zenders in het basispakket kunnen in HD-kwaliteit bekeken worden. De eerste maand is gratis.

Verder is het mogelijk om toegang tot verschillende andere zenders bij te kopen, voor 99 eurocent per zender. Alle extra zenders zijn in SD-kwaliteit te bekijken.

Maandelijks opzegbaar

Het abonnement op KNIPPR is maandelijks op te zeggen. Ook kan men het zenderaanbod maandelijks wijzigen, zonder verplichte afname van een (te) ruim tv-pakket of een alles-in-1-pakket met verplichte, vaste telefonie of internet.

Begin gemist en terugkijken

KNIPPR biedt bij alle zenders de mogelijkheid om programma’s tijdelijk te pauzeren. Verder zijn programma’s maximaal zeven dagen later terug te kijken. Tevens kan met de Begin Gemist-functie een al begonnen programma vanaf het begin bekeken worden.

Op smartphone, tablet of computer

KNIPPR is te bereiken via apps voor Android en iOS. Vanaf volgende maand moet het ook mogelijk zijn zenders te streamen naar een tv, dankzij de integratie met Google Chromecast en Apple Airplay. Deze functie werkt nu echter nog niet. Het is mogelijk om 2 verschillende zenders tegelijk op 2 verschillende schermen te streamen.

Concurrentie

De tv-dienst gaat de concurrentie aan met de vergelijkbare dienst Play van KPN. Die app werd vorig jaar gelanceerd en biedt toegang tot een groter zenderpakket, waaronder de kanalen van HBO, voor 14,99 euro per maand.

Lees meer over KNIPPR

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Frea Plantinga ()

Hallo Anniek,

Weert jij toevallig of Knippr ook in het buitenland actief gemaakt kan worden om NL zenders te bekijken?
Dank alvast voor je reactie!

Opmerking van de redactie op 13-07-2016
Helaas, je kunt geen gebruik maken van KNIPPR in het buitenland.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie