Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tablet meest gewilde cadeau

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De tablet is het meest favoriete Sinterklaas- en kerstcadeau van de Nederlander. Maar liefst een kwart van de mannen en een vijfde van de vrouwen hoopt in de zak van de Sint of onder de kerstboom een tablet te vinden. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van Samsung naar de favoriete Sinterklaas- en kerstcadeaus op elektronicagebied.

Tablet bovenaan de verlanglijst
Maar liefst 26 procent van de mannen wil het liefst een tablet cadeau krijgen. Ook bij vrouwen is de tablet het meest populair: 18 procent van de vrouwen geeft aan dat ze daarmee door de Sint of de Kerstman wil worden verrast. Op de tweede plek komt de laptop: 14 procent van de mannen en 13 procent van de vrouwen hoopt er dit jaar een te krijgen. 

De volledige elektronica top vijf ziet er als volgt uit:
1. Tablet 
2. Laptop
3. Smart TV 
4. Smartphone
5. Camera

Het onderzoek dat Ipsos Synovate in opdracht van Samsung in november heeft uitgevoerd, is gebaseerd op een representatieve steekproef onder 1018 Nederlanders tussen de 18 en 65 jaar.

Geactualiseerd: woensdag 5 december 2012

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie