Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 beste prijs-kwaliteitverhouding

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Tele2 heeft de Customer Performance Award 2011 gewonnen in de categorie Telecom.  Het bedrijf scoort het best qua prijs-kwaliteitverhouding bij vaste  telefonie. Dat blijkt uit onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen onder ruim zevenduizend consumenten.

Prijs-kwaliteitverhouding
De onderzoekers noemen het opvallend dat Tele2, als nieuweling  in de top 3, gelijk bovenaan staat. Blijkbaar wordt de  prijs-kwaliteitverhouding een belangrijker aspect van de dienstverlening gevonden dan bijvoorbeeld de klantrelatie, concludeert Peter Verhoef van de Rijksuniversteit. 

Afrekenen per minuut
Verhoef: ‘Dat lijkt een direct en opvallend gevolg van de  commotie rond het afrekenen per minuut, in plaats van per seconde. Hi is daarvoor bijvoorbeeld duidelijk afgestraft. Het leert ons dat bedrijven moeten inspelen op die aspecten van de  dienstverlening, die klanten in die specifieke sector belangrijk vinden.’

Goed en goedkoop
Tele2 reageert blij verrast op de prijs en is vastberaden om dezelfde koers voort te zetten.  'We voeren een strategie waarin we kwaliteit en extra service toevoegen aan de lage prijs waar we altijd al bekend om stonden. Niemand hoeft meer te kiezen tussen goed en goedkoop en het winnen van deze Award toont de waardering hiervoor van onze klanten.'

Ook uit het feit dat het  3-in-1 pakket  al ruim een jaar lang bovenaan de TOP 5 staat op Totaalwijzer, blijkt dat Tele2 goedkoop is. 

Meer info Tele2 telefonie (+internet+tv)

Geactualiseerd: donderdag 23 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.