Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 gaat BBC doorgeven via analoge tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Tele2 en BBC Worldwide Channels hebben een overeenkomst  getekend voor het doorgeven van de kanalen BBC One en BBC Two via  Tele2’s  analoge  TV  pakket.  Deze overeenstemming houdt in dat Tele2 opnieuw een stap dichter bij de lancering van analoge kabel TV in Nederland is.

Voordat  Tele2 de kabelmarkt op kan, is het noodzakelijk dat het bedrijf contracten sluit met alle zenders die in de analoge pakketten zitten. De overeenstemming  met  BBC  Worldwide  Channels is een cruciale stap voor de aanstaande introductie van analoge kabel TV door Tele2.

De Britse omroep staat niet bekend om zijn soepele beleid als het op dergelijke doorgiftedeals aankomt. Om die reden geeft Tele2 dan ook nog geen BBC zenders door via haar digitale tv-diensten. Hierover is Tele2 al enige tijd in gesprek met de BBC en het bedrijf 'richt zich erop deze zenders spoedig aan het aanbod toe te voegen'.

Er zijn geen financiële details bekend gemaakt. Wel is bekend dat de BBC in Nederland hoge doorgiftetarieven rekent.

Zie ook:  Tele2 Superdeal op  TOTAALWIJZER voor 3-in-1

Geactualiseerd: donderdag 23 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.