Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 gaat strijd aan om tabletklant

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Tele2 introduceert nieuwe prepaid tarieven voor mobiel internet op tablets. Naar eigen zeggen met de laagste prijs per MB waarmee de strijd om de tablet klant geopend wordt. Met een speciale microsimkaart kunnen klanten van Tele2 overal in Nederland zonder dongel gebruikmaken van mobiel internet op bijvoorbeeld een iPad of Galaxy Tab.

Geen vaste maandelijkse kosten
“Tablets worden steeds populairder en wij merken dat er een duidelijke behoefte bij ons klanten is om naast het thuisgebruik via wifi ook onderweg op internet te kunnen zonder vaste maandelijkse kosten”, legt Herwin van der Kamp, directeur consumentenmarkt bij Tele2, uit.

Prepaid simkaart voor 5 euro
Daarom biedt de provider de prepaid simkaart aan voor vijf euro. Gebruikers kunnen vervolgens een dagpas kopen voor 99 eurocent. Bij de dagkaart is de snelheid van het internet 3,6 Mbps en mag de consument 10 MB data verbruiken. Dat is omgerekend 10 cent per MB. Een weekpas van 70 MB kost 5,99 euro. Een maandpas met 300 MB kost 22,99 euro en een kwartaalpas van 900 MB kost 59,99 euro.

Ver onder de marktprijs
Naar eigen zeggen gaat Tele2 met deze tarieven 'als echte challenger' meteen ver onder de marktprijs zitten. Of dat zo is, kunt u vergelijken in ons overzicht van Mobiel Internet op de laptop en tablet. Al wordt het echt goed vergelijken wel moeilijk gemaakt door de aanbieders met al die verschillen in snelheden, datalimieten, afrekening in tijdseenheden etc. 

Naast prepaid voor de tablet is het bij Tele2 ook mogelijk een abonnement voor mobiel internet op de laptop af te sluiten vanaf 17,95 euro per maand, nu de eerste drie maanden met korting.

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.