Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tele2 geeft gratis HD Harddisk Recorder weg

door Jeanet Woldring

Tele2 is deze week gestart met een nieuwe campagne. Het gaat hier om een voordelig 3-in-1 pakket met ‘Internet, Bellen & TV’ waarbij snelle beslissers een gratis HD Harddisk Recorder krijgen. Hiermee staat Tele2 bovenaan in de TOP 5 op TOTAALWIJZER.

Triple play, waarmee men de beschikking krijgt over internet, telefonie en digitale televisie, gaat voor aanbieders steeds belangrijker worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Tele2 de lancering van HDTV via IPTV koppelt aan een totaalpakket en daar een grote publiciteitscampagne voor gaat voeren.

Tele2 goedkoopste op Totaalwijzer
Het nieuwe abonnement wordt gekoppeld aan de komst van HDTV bij Tele2. Het pakket is begin 2010 beschikbaar maar nu al  te bestellen. Het kost de eerste zes maanden € 24,95 per maand. Daarna gaat men maandelijks € 49,95 betalen. 

Consumenten die het pakket dit jaar bestellen, krijgen de HD Harddisk Recorder t.w.v. € 349,- er gratis bij. Met deze decoder kan men naast HDTV ook programma’s opnemen. 


De najaarsactie rond het 3-in-1 pakket wordt ondersteund met een landelijke campagne. 
Klik hier voor meer info en aanmelden Tele2 Internet+Bellen+TV

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie