Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 heeft baat bij overstap T-Mobile

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Voor Tele2 is de overstap van het mobiele netwerk van KPN naar T-Mobile goed uitgepakt. Het bedrijf staat er beter voor dan ooit. Dat blijkt uit de gepubliceerde jaarcijfers van Tele2. Toch is Tele2 nog steeds de goedkoopste voor een totaalpakket van Internet, Bellen en TV.

Van KPN naar T-Mobile
Tele2 rondde de overgang af in het derde kwartaal van vorig jaar. Volgens het jaarverslag zijn de marges op dit bedrijfsonderdeel in het vierde kwartaal aanzienlijk verbeterd.

Het Zweedse telecomconcern maakte dinsdag bekend dat de nettowinst in het vierde kwartaal met 1 procent is gestegen naar 2,162 miljard Zweedse kroon, ongeveer 200 miljoen euro. Volgens de directie staat de onderneming er financieel beter voor dan ooit.

Goed resultaat
Tele2 meldt ook in Nederland een goed resultaat. ''De kasstroom en de winstgevendheid zijn substantieel gestegen'', zegt de financieel directeur van Tele2 in Nederland, Ernst Jan van Rooijen.

Goedkoopste volgens Bellen.com en Totaalwijzer.nl
Dat de winst niet ten koste van de consument hoeft te gaan, blijkt uit de tariefvergelijking op Bellen.com. Tele 2 staat zowel voor internet als mobiele telefonie in de TOP 5. Internet en Bellen van Tele2 scoort op prijs al geruime tijd het best. 

Ook voor een totaalpakket, internet+bellen+tv, is men bij Tele2 het goedkoopste uit. Op Totaalwijzer.nl staat de provider al maanden met stip op 1.

 

Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.