Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Als lid van Everyday.com krijgt u gratis Internet

Leestijd: 1 minuut

Het enige dat u betaalt zijn de inbelkosten tegen lokaal tarief. U krijgt een persoonlijk emailadres (gebruikersnaam@everyday.com), u zult de beschikking krijgen over een eigen adresboek, u kunt met uw vrienden chatten, u hebt de mogelijkheid om de site Everyday.com te personaliseren, en tot slot kunt u gratis SMS versturen over de hele wereld. Dit zijn maar enige mogelijkheden die Everyday.com biedt en natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die uw dag eenvoudiger en leuker maken. Gemak biedt Everyday.com ook.

U hebt ook de mogelijkheid om de afstandsbediening van Everyday.com te
installeren. Een programma dat u laat weten wanneer u e-mail hebt ontvangen, zodat u daar zelf niet naar hoeft te kijken!

Alles wat u moet doen om lid te worden van Everyday.com is het doorlopen van vier eenvoudige stappen. Eerst registreert u zich als lid.
Als een extra bonus ontvangt u een waardecheck van Fl 100,- (Bij aankoop van tenminste f 200,- bij onze partner Dressmart.nl)

Bezoek de portal www.everyday.com, of bel 0800 1730 voor meer informatie.

Geactualiseerd: vrijdag 7 oktober 2016
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.