Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 herhaalt spectaculaire laptopactie

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Tele2 start vandaag met een nieuwe laptopactie. Bij het bestellen van een tweejarig internet en bellen abonnement krijgen nieuwe klanten een gratis Acer mini laptop. Een jaar geleden, naar aanleiding van het tienjarig bestaan  kwam Tele2 als eerste communicatiebedrijf met een gratis laptop.

'Ondertussen kopiëren andere bedrijven de actie', zegt Tele2 in een vandaag uitgebracht persbericht. Het bedrijf doelt daarmee op de laptopactie van XS4ALL die eveneens vandaag van start gaat en op de actie van KPN, die al een maand draait.

Na een onderlinge vergelijking van Tele2 zelf vindt de aanbieder dat zij nog steeds de beste aanbieding heeft. Bij het bestellen van een tweejarig internet en bellen abonnement (Tele2 Compleet Plus of Tele2 TV Plus) krijgen nieuwe klanten van Tele2 een gratis Acer mini laptop.

“Wij vinden het fantastisch dat wij onze klanten kunnen verwelkomen met een fraaie mini laptop,” aldus Günther Vogelpoel, directeur consumentenmarkt Tele2. “Vaak hebben consumenten al een pc en met deze mini laptop en draadloos internet van Tele2 kunnen ze nu in en om het huis surfen op het internet.”

Bestel Tele2 Compleet Plus of Tele2 TV Plus met GRATIS laptop

Geactualiseerd: maandag 1 september 2008

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.