Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 is het zwarte schaap

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Tele2 begint vandaag met een nieuwe campagne voor de consumentenmarkt. Frank, ' a black sheep' is het nieuwe boegbeeld van Tele2.

‘A “sheep” omdat “cheap” nu eenmaal in het DNA zit van Tele2. A “black sheep”, omdat Tele2 anders is dan de traditionele telecomaanbieders’, zo meldt het bedrijf. Met deze campagne wil Tele2 onderstrepen dat het er altijd naar streeft om kwalitatief hoogstaande diensten betaalbaar te maken voor iedereen. 

Nieuwe huisstijl
Tele2 heeft ook een nieuwe huisstijl. Geel is (zo goed als) verdwenen en heeft plaats gemaakt voor zwart-wit. 
Frank was afgelopen week al ‘teasend’ door heel Nederland te zien op posters en livebanners. Op diverse   weblogs -zoals Molblog- werd sinds begin deze week hevig gespeculeerd wie erachter zou zitten! Vanochtend maakte hij zichzelf officieel bekend op een persconferentie op tele2.nl. 

Gelijktijdig gaat de tv-campagne van start, waarin Frank over zijn zoektocht naar zijn thuis vertelt. Ook zal Frank te zien zijn op bussen, bushokjes, internet, verschillende dagbladen en magazines. 

De campagne werd gemaakt door Forsman&Bodenfors uit Zweden, waar het zwarte schaap al eerder te zien was.


 

Geactualiseerd: maandag 8 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie