Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 is KPN voor met internettelevisie

Leestijd: 1 minuut

Tele2 biedt met ingang van vandaag naast telefonie en internet ook internettelevisie aan. Hiermee is ze KPN, dat ook grote plannen heeft op dit gebied, voor. Het aanbod van Tele2 bestaat uit 32 zenders. In dit pakket zitten alle bekende zenders met uitzondering van BBC 1 en 2. De Britse omroep wil deze zenders namelijk niet meer commercieel verkopen. Ook KPN zal deze zenders niet uit kunnen gaan zenden.

Internettelevisie van Tele2 is momenteel voor ongeveer 65% van de Nederlandse huishoudens beschikbaar. Naast het reguliere televisiepakket zal Tele2 ook de voetbalwedstrijden uit de eredivisie blijven uitzenden.

Daarnaast biedt het pakket nog een aantal noviteiten zoals het bestellen van circa driehonderd series en films. Ook het op internet erg populaire UitzendingGemist.nl zal binnenkort op televisie worden aangeboden.

Het totale pakket van internet, vaste telefonie en televisie gaat bijna 45 euro per maand kosten. Tot 2007 maakt voetbal deel uit van dit pakket, daarna vraagt Tele2 10 euro per maand extra voor de live wedstrijden. Een kostenmodel waarbij kijkers per wedstrijd kunnen betalen, wordt ook overwogen.

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.