Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 met pluspakket voor interactieve tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Vanaf juli is het bij Tele2 mogelijk het zenderpakket van interactieve televisie uit te breiden met 20 extra tv zenders. Voor een introductieprijs van 5 euro extra per maand heeft men daarmee de beschikking over ruim 60 digitale televisiezenders.

Het nieuwe 'Pluspakket' is tegelijkertijd met de start van de zomercampagne geintroduceerd en kan als extra pakket aan het basispakket toegevoegd worden. Tele2 laat weten dat er in de loop van het jaar nog meer zenders zullen worden toegevoegd. In onderstaande tabel de inhoud van het Pluspakket.


Zomercampagne
Beschikbare zenders blijkt voor veel consumenten een zeer belangrijke factor te zijn bij de overweging van een nieuwe alles-in-1 provider, aldus Tele2. Tijdens de zomercampagne biedt de provider Televisie, Internet & Bellen het eerste halfjaar aan voor 20 euro per maand, daarna kost dit combinatiepakket 40 euro. Hiermee staat Tele2 op de eerste plek in de TOP 5 op Totaalwijzer.  

BBC 1 en 2
Naast deze aanbieding heeft Tele2 het basiszenderpakket uitgebreid met BBC one en BBC two én bovengenoemd pluspakket gelanceerd.

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.