Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 laptop actie goed voor 15000 nieuwe klanten

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Communicatiebedrijf Tele2 maakt bekend dat de actie met de gratis minilaptop bij een internet en bellen abonnement heeft geresulteerd in 15.000 nieuwe klanten.

Na het succes van de laptopactie vorig jaar, startte Tele2 begin september met het aanbieden van de Acer Aspire One. Het bedrijf laat weten dat de laptop campagne opnieuw een enorm succes is en de actie wordt daarom verlengd tot en met december.

Naar eigen zeggen hebben verschillende telecombedrijven  de aanbieding van Tele2 gekopieerd, waarmee gedoeld wordt op KPN en XS4ALL. Tele2 heeft echter nog steeds 'de beste laptop actie' wat zou blijken uit onafhankelijk onderzoek van Computer!Totaal waar  de Acer Aspire One als beste uit de test komt. 'Unaniem was de jury het erover eens dat Acer de mooiste mini-laptop heeft gemaakt.'

“Vorig jaar waren we in de tweede helft van 2007 de snelst groeiende partij op de verzadigde breedbandmarkt,” aldus Günther Vogelpoel, directeur consumentenmarkt Tele2. “Met het verlengen van de succesvolle laptop actie tot het eind van het jaar verwachten wij opnieuw sneller te groeien dan de markt.”
 

Geactualiseerd: maandag 8 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.