Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 maakt instellen beveiliging makkelijker

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Tele2 biedt hulp voor veilig Internet. Het communicatiebedrijf maakt bekend dat het een simpele oplossing heeft ontwikkeld voor de beveiligingsinstelling van de modem. Hiermee wil Tele2 consumenten helpen bij het eenvoudig  instellen en beveiligen van hun draadloze internetverbinding.

De tool 'Wireless  Wizard' opent  automatisch  wanneer  een  klant van Tele2 voor de eerste keer met zijn laptop contact maakt met het internet. Deze tool moet klanten helpen  om  in  een  paar  stappen  hun  draadloze  internetverbinding  te beveiligen tegen ongewenste gebruikers van buitenaf.

Uit  onderzoek  van  de Consumentenbond bleek vorige week al dat Tele2 goed beveiligde  modems  levert voor draadloos internet binnenshuis. Tweederde van haar concurrenten levert volgens de bond een niet of niet voldoende beveiligde modem.  Hierdoor  kunnen  kwaadwillende indringers wachtwoorden stelen en e-mails  lezen.  Tele2  beschermt  haar  klanten  hiertegen  met  een  goed beveiligde  modem.  Bovendien  maakt  zij  nu  ook  het  instellen van deze beveiliging nog eenvoudiger met de Wireless Wizard.

“Wij  kregen  van  onze  klanten  vaak  vragen  over het beveiligen van hun draadloze  modem,  dus  hebben  wij een hulpmiddel ontwikkeld waar dit heel gemakkelijk  mee gaat,” aldus Günther Vogelpoel, directeur consumentenmarkt Tele2.  “Telecomdiensten  zijn  vaak  al ingewikkeld genoeg en daarom zoekt Tele2 altijd naar simpele oplossingen.”

Meer informatie en online aanmelden: Tele2

 

Geactualiseerd: maandag 10 november 2008

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.