Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 met exclusieve internetactie

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Vanaf vandaag biedt  Tele2 een exclusieve actie alleen op Internetten.nl. Het betreft een cashback van 65 euro op Tele2 Internet tot 20 Mb. Het abonnement kost 24,95 per maand en het eerste kwartaal ontvangt men 10 euro korting per maand.


De totale kosten in het eerste jaar komen daarmee op € 219,35 waarmee dit abonnement op een 3e positie terecht gekomen is in de TOP 5 goedkoopste internetabonnementen.

 TOP 5 De cashback van 65 euro wordt door Tele2 binnen drie maanden automatisch verrekend op uw factuur. Het aanbod geldt voor abonnementen afgesloten op www.internetten.nl en via de overstaphulplijn op deze vergelijkingssite gedurende de actieperiode.
 

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.