Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 neemt afscheid van Frank, het zwarte schaap

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Vanaf 27 november is Frank het Zwarte Schaap niet langer het gezicht van Tele2. Het Zwarte Schaap wil niet de aanleiding zijn voor mogelijke discussies binnen de kleinvee samenleving,aldus Tele2. Tegelijkertijd is de site compleet vernieuwd. Het logo is wel gelijk gebleven. Een dag eerder vernieuwde KPN zijn website.

Nieuwe website

Frank was de afgelopen vijf jaar het gezicht van Tele2 op de consumentenmarkt. Nadat het nieuws van zijn vertrek bekend werd gemaakt heeft Tele2 direct een compleet vernieuwde website gelanceerd. In plaats van de beeltenis van Frank, maakt Tele2 vanaf vandaag gebruik van een complete nieuwe huisstijl.

Geen onderscheid

In de merkvoering wordt niet langer onderscheid gemaakt tussen Tele2 voor de consumentenmarkt, Tele2 Zakelijk en Tele2 Wholesale. De drie gespecialiseerde business units gebruiken vanaf nu hetzelfde logo.

Vergelijk en bestel:

Tele2 Mobiel op Bellen.com  en Tele2 TV, Internet & Bellen op Totaalwijzer.nl of Internetten.nl

Geactualiseerd: maandag 8 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.