Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 primeur met IPTV games

Leestijd: 2 minuten

Vanaf vandaag kunnen Tele2 Vision abonnees via de televisie onder meer Blackjack en Sudoku spelen. Iedere maand worden hier nieuwe spelletjes aan toegevoegd. 'Tele2 Vision' is de nieuwe verkoopnaam van internettelevisie of IPTV van Tele2.

Samen met Accedo Broadband gaat Tele2 interactieve IPTV games leveren. Beide Zweedse bedrijven hebben hiervoor een overeenkomst gesloten.

In de loop van het jaar maakt Tele2 het voor haar abonnees ook mogelijk om te gamen met familie of vrienden met een abonnement op Tele2 Vision. Zij kunnen dan iemand uitdagen voor een 'adventure' of een racewedstrijd. Tele2 gaat deze interactieve games op dat moment ook aanbieden via haar website.

“Met online gaming voegen wij een extra feature toe aan Tele2 Vision”, aldus directeur Günther Vogelpoel,  van Tele2. “Games zijn buitengewoon populair en daarom is het een logische uitbreiding van onze interactieve dienstverlening. Het indrukwekkende portfolio van Accedo verzekert ons in de toekomst van een gevarieerd aanbod van games”.

Nu zijn de spellen nog gratis, maar Tele2 zal na een periode van gewenning komen met een abonnement voor een pakket spellen en met de mogelijkheid om te betalen voor elke keer dat een spel wordt gespeeld.

Om Tele2 Vision te kunnen ontvangen, heeft u Tele2 Compleet (internet&bellen) nodig. Deze internetverbinding met een snelheid tot 20 Mb/s zorgt ervoor dat u interactieve televisie met haarscherp beeld en superieur geluid ontvangt. Met de postcodecheck kunt u controleren of Tele2 beschikbaar is op uw adres. Compleet+ Vision Silver kost het eerste halfjaar € 27,90, daarna 10 euro meer per maand. Het meest complete pakket Vision Gold kost € 34,90, na zes maanden betaalt u € 44,90. Gratis Live Eredivisie Voetbal tot augustus 2007 is onderdeel van dit pakket.

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.