Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 stunt met Fiberspeed

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Om te stunten vraagt Tele2 maar 5 euro per maand meer voor een internetverbinding met snelheden tot 60 Mbps. Het bedrijf heeft als speciale actie de prijs van ultrasnel internet tijdelijk verlaagd. Het richt zijn pijlen hiermee op consumenten die hoge eisen stellen aan de snelheid van het internet en een scherpe prijs willen.

Tele2 brengt VDSL -de snelle variant van ADSL- op de markt onder de naam Fiberspeed. Het ultrasnelle internet van Tele2 is nu beschikbaar in drie pakketten; Fiberspeed internet voor € 29,95, Fiberspeed Internet+Bellen voor € 34,95 en Fiberspeed Internet+BelOnbeperkt voor € 44,95 per maand.

Wie iets minder hoge eisen stelt aan de snelheid en toch een scherpe prijs wil, kan nog profiteren van de exclusieve actie waarbij u het eerste halfjaar razendsnel internet (tot 20 Mbps) en goedkoop belt voor 14,95 per maand. U ontvangt 25 euro extra korting als u via Internetten.nl bestelt. De exclusieve actie geldt ook voor Internet tot 4 Mbps, alleen via deze site voor de vaste lage prijs van 14,95 euro per maand.

1,5 miljoen huishoudens eind 2010
Tele2 lanceerde eind augustus 2009 als eerste in Nederland VDSL en kan inmiddels tot 60Mb/s internet leveren aan 1 miljoen huishoudens. Tele2 wil Fiberspeed snel uitrollen in Nederland. Eind 2010 kunnen ongeveer 1,5 miljoen huishoudens gebruik maken van de dienst.
 
Raadpleeg onze postcodecheck voor de beschikbaarheid op uw adres

Zie TOTAALWIJZER voor InteractieveTV+Internet+Bellen (3-in-1 Superdeal)

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.