Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 toont voetbalwedstrijden in breedbeeld

Leestijd: 2 minuten

Tele2 zendt in het nieuwe seizoen de Eredivisiewedstrijden uit in breedbeeld. Abonnees van Tele2 TV met een breedbeeldtelevisie kunnen dan alle 306 eredivisie en 22 play-off-wedstrijden in het zogeheten 16:9 formaat bekijken. 

Zij kunnen de wedstrijden beter volgen doordat een groter gedeelte van het speelveld in beeld wordt gebracht. Volgens Günther Vogelpoel van Tele2 wil de meerderheid van de klanten de eredivisie wedstrijden in breedbeeldformaat bekijken. "Deze zomer was het bij de publieke omroep niet mogelijk om in breedbeeldformaat naar het wereldkampioenschap voetbal te kijken, maar Tele2 gaat wel met de nieuwe techniek mee”, aldus Vogelpoel.

Uit diverse onderzoeken blijkt bovendien dat steeds meer Nederlanders een breedbeeldtelevisie hebben. Klanten die geen breedbeeld hebben, kunnen het voetbal uiteraard op hun huidige televisie blijven volgen. Binnenkort gaat Tele2 ook films uit de Tele2 videotheek uitzenden in breedbeeld. 

Wie de Eredivisiewedstrijden -tot 2007 gratis live- in breedbeeld wil bekijken, kan Tele2 TV krijgen voor 10 euro per maand in het eerste halfjaar. Daarna kost het (tweejarig contract) maandelijks 15 euro voor zo'n 50 tv- en radiozenders in digitale kwaliteit, Uitzending gemist, Tele2 Voetbal en Tele2 Videotheek. Tele2 TV kan uitsluitend besteld worden in combinatie met internet en bellen. Deze verbinding is nodig om het tv-signaal in digitale kwaliteit te kunnen ontvangen. Op dit moment is nog een KPN telefoonabonnement nodig om aangesloten te worden. Nadat Tele2 het telefoonnummer heeft overgenomen, kan KPN opgezegd worden. Tenslotte moet Tele2 Compleet TV beschikbaar zijn op uw adres, hetgeen u vrijblijvend kunt controleren via de postcodecheck. 

Zie ook: Totaalwijzer.nl voor het vinden van de goedkoopste totaalpakketten Internet + Bellen + Digitale TV

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie