Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 vanaf vandaag ook digitale telefonie

Leestijd: 2 minuten

Tele2 introduceert vandaag digitale telefonie in Nederland. Na aanbieders als Tiscali, Wanadoo en Scarlet en UPC komt ook de op één na grootste telecomaanbieder met de nieuwe dienst.

De prijsvechter richt zich hiermee op mensen die nu nog een vaste telefoonaansluiting hebben van KPN en internetten via hun kabel- of ADSL-aansluiting.

"Dat betekent een enorme stap vooruit als het gaat om échte concurrentie. De consument profiteert hiervan. Hij kan zijn vaste telefoonlijn opzeggen mét behoud van eigen nummer. Ook is het gedoe met twee rekeningen nu verleden tijd. De rekening van KPN vervalt namelijk. De consument krijgt straks nog maar één rekening en dat maakt een einde aan veel ergernis", aldus Tele2.

Kabelinternet of ADSL noodzakelijk
Wie gebruik wil maken van Tele2 Digitale Telefonie heeft een kabel-internet verbinding nodig. Wie internet via ADSL bij een andere aanbieder kan ook gebruikmaken van de dienst, maar moet dan overstappen naar Tele2 ADSL.

Kosten
Tele2 Digitale Telefonie is er in 3 verschillende pakketten:
- Standaard Voordeel voor € 10.95 per maand: 'Altijd en onbezorgd goedkoop bellen'
- Avond &Weekend Voordeel voor €13.95 per maand: Bellen voor 0 cent per minuut naar alle vaste nummers in Nederland tijdens daluren
- 24 uur Voordeel voor €17.95 per maand: Altijd bellen voor 0 cent per minuut naar alle vaste nummers in Nederland

Een ADSL Basis 512/256 Kb/s gecombineerd met Digitale Telefonie Standaard Voordeel kost € 32,95 per maand. Wie een hogere snelheid wil, kan kiezen voor ADSL Plus of Super. Alle drie ADSL varianten kunnen onderling gecombineerd worden met de Digitale Telefonie Pakketten.

 Digitale Telefonie

Standaard

Avond&Weekend  24uur 
 ADSL Basis 512/256 Kb/s  € 32,95  € 35,95  € 39,95
 ADSL Plus  1024/352 Kb/s  € 37,95  € 40,95  € 44,95
 ADSL Super 2048/416 Kb/s  € 42,95  € 45,95  € 49,95


De pakketten met de tarieven zullen eerdaags worden opgenomen in de vergelijking Digitaal Bellen én Bellen en Internetten in één op Bellen.com en op Internetten.nl.

Ondertussen is de geplande overname van Versatel nog altijd niet rond. Tele2 dreigt haar bod op Versatel in te trekken als de Ondernemingskamer een blokkade opwerpt voor de overname van het telecombedrijf. De betrokken partijen (Tele2, Versatel en Talpa) melden dat de deal gevaar loopt wanneer de rechter de verkoop van de Duitse dochter van Versatel op de lange baan schuift. Verder blijkt dat er opheldering is gevraagd over het bod van Tele2, na klachten van vijf buitenlandse beleggers.

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie