Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2: voor 5 euro kabeltv bij een combipakket

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

TV-kijkers kunnen vanaf vandaag voor het eerst kiezen bij welke kabelmaatschappij ze een abonnement nemen. U kunt van UPC of Ziggo overstappen naar Tele2, waardoor u goedkoper uit bent. En over een tijdje ook naar andere aanbieders zoals Online.

Gebrek aan concurrentie
De Opta heeft Ziggo en UPC, de twee grootste kabelmaatschappijen, gedwongen hun netwerken open te stellen voor concurrenten. Tele2 maakt daar vanaf vandaag gebruik van. Het bedrijf kan zelf contracten sluiten met zendgemachtigden en daardoor net als UPC en Ziggo zenderpakketten aanbieden via de kabel, ook al heeft Tele2 niet zelf die kabel in handen. 

Door het gebrek aan concurrentie zijn de prijzen voor kabeltelevisie de afgelopen jaren alleen maar gestegen. Het was voor de consument onmogelijk om over te stappen naar een andere aanbieder van kabeltelevisie. Daar is vandaag dus een einde aan gekomen. 

Met 1602 heeft Tele2 in het verleden hetzelfde gedaan in de telefoniemarkt. Het Zweedse bedrijf  dat in 1997 de Nederlandse telecommarkt betrad, brak toen het monopolie van KPN. Sinds 2006 biedt Tele2 digitale tv via het ADSL2+ netwerk. 

Kabeltv vanaf 5 euro bij een combipakket
Door over te stappen naar Tele2 kan uw besparing oplopen tot 70 procent ten opzichte van een gemiddeld kabeltelevisieabonnement van UPC of Ziggo. Kabeltelevisie van Tele2 kost 5 euro extra per maand indien u het combineert met Televisie, Internet & Bellen van Tele2. 

In combinatie met Internet & Bellen betaalt u 10 euro extra en kiest u alleen voor kabeltelevisie van Tele2 dan kost het 15 euro per maand. Ter vergelijking: Ziggo vraagt  € 16,45 en bij UPC betaalt u € 16,80 per maand.

Overstappen makkelijk
Overstappen is erg makkelijk volgens Tele2. De dienst wordt over het bestaande kabelnetwerk geleverd. U hoeft niets technisch te doen. Er verandert dus helemaal niets aan uw televisieaansluiting. Tele2: 'Wél aan uw rekening, want die wordt stukken lager!'
Meer info & bestel: Televie, Internet & Bellen + kabeltv 

Vergelijk op TOTAALWIJZER alle 3-in-1 pakketten

Geactualiseerd: woensdag 22 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.