Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 wijzigt beltarieven Internet en Bellen

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Tele 2 heeft deze maand de beltarieven van Internet en Bellen aangepast. Wie via internet naar vaste of mobiele nummers belt, is circa één cent per minuut duurder uit. Het internationale starttarief is een cent omlaag gegaan.

Tele2 goedkoopste
Bij het  2-in1 abonnement evenals bij het 3-in-1 pakket Internet, Bellen en TV kost bellen naar vaste nummers nu 3,4 cent per minuut. En naar mobiele nummers 16,9 cent. Voorheen waren de minuuttarieven respectievelijk 2,5 cent en 15,5 cent. Het internationale starttarief is verlaagd van 10 naar 9 cent.  Deze beltarieven gelden ook voor de '3-in-1 superdeal' waarbij het abonnementsgeld de eerste drie maanden 24,95 euro bedraagt in plaats van 39,95 euro per maand. Deze actie duurt nog tot 1 maart.

Tarieven vergelijken
Tele2 Internet & Bellen staat al maandenlang als goedkoopste op Internetten.nl,   evenals Internet&Bellen&TV, het triple play pakket op Totaalwijzer.nl. Wie een alles-in-een abonnement neemt van Tele2 is 465 euro per jaar kwijt. Dat is  tientallen euro's minder dan bij de concurrentie voor een vergelijkbaar abonnement.  Voor 3 losse contracten voor internet, telefonie en tv betaalt u maar liefst een paar honderd euro meer. 

Vergelijken we de beltarieven van de 3-in-1 aanbieders, dan zijn er vrij weinig verschillen. Naar vast bellen schommelt bij de grote providers als KPN, Ziggo, UPC en Online allemaal rond de 3 cent en naar mobiele nummers zo rond de 17 cent per minuut. Ook de starttarieven zijn nagenoeg gelijk. Wie de tarieven exact wil vergelijken, raadpleegt de Belwijzer Internet +Bellen. Ook op TOTAALWIJZER.NL kunt u uw belgedrag invullen, waarna het voordeligste totaalpakket berekend wordt.

Geactualiseerd: woensdag 19 juli 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.