Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telefonisch energieadvies van Ben Woldring?

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen door een overstap te maken naar een andere energieleverancier? Of heeft u een vraag over uw energierekening? Voor deze vragen, en alle andere vragen over energie, kunt u terecht op het Energiespreekuur van De Telegraaf. Mail uw vragen voor maandag 3 juni 12.00 uur naar energie@telegraaf.nl

Energiespreekuur
Tijdens het Energiespreekuur op maandag 3 juni beantwoorden medewerkers van  Gaslicht.com, Consuwijzer en Vereniging Eigen Huis al uw vragen over energie. Meer informatie over het Energiespreekuur leest u op de website van de Telegraaf.

Telefonisch advies van Ben Woldring

Wilt u een persoonlijk energieadvies van directeur Ben Woldring van Gaslicht.com? Vermeld dan ook uw telefoonnummer, want Ben gaat iedere honderdste vragensteller maandag persoonlijk bellen.

Geactualiseerd: vrijdag 31 mei 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.