Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort breidt combivoordeel uit voor internetabonnees

door Jeanet Woldring 1 reactie

Heb je een Telfort internetabonnement en ook een mobiel abonnement bij deze provider? Dan kun je vanaf nu profiteren van combivoordeel. Je kunt kiezen voor een verdubbeling van het aantal belminuten, MB’s en sms’jes of het Telfort Veilig pakket. 

Net als moederbedrijf KPN beloont Telfort klanten die abonnementen combineren met extra voordeel. De provider voegt de voordeeloptie vanaf vandaag ook toe aan de combinatie Internet voor thuis met mobiel, daarmee geldt het voordeel niet meer alleen in de combinatie van Internet en Interactieve TV met mobiel.

Kies je eigen combivoordeel

Klanten die een internetabonnement voor thuis combineren met een mobiel abonnement kunnen kiezen voor een verdubbeling van het aantal belminuten, MB’s en sms’jes of het Telfort Veilig pakket.

Directeur Onno van der Poel: ‘We zien dat Telfort-klanten CombiVoordeel enorm waarderen en het zelf te kiezen extra cadeautje wordt erg op prijs gesteld. Klanten vinden het fijn dat er een beloning is voor afname van meerdere Telfort producten. Door de uitbreiding maken we meer klanten blij met een extraatje.’

Telfort biedt zowel mobiele telefonie als internet, tv, bellen voor thuis en glasvezeldiensten en maakt gebruik van de netwerken van KPN.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: Ina ()

Ik heb hollandsnieuwe nu en wil overstappen. Als internetklant van telfort lijkt dit voordelig. Zelfs met dit combivoordeel is T-mobile een euro goedkoper per maand. Enige voordeel is 3 maanden geldigheid van je bundel

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie