Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort Internet als beste getest

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

'De testresultaten van Telfort internet op dé onafhankelijke vergelijkingssite Internetten.nl zijn zeer positief gebleken. Zo heeft de iPingTest van Internetten.nl wederom uitgewezen dat Internet van Telfort na fantastische resultaten in maart en april ook in mei als een van de beste uit de bus komt.

In de categorie abonnementen tot 240 euro heeft Telfort Internet Plus de hoogst mogelijke score behaald met 5 punten. Dit geldt ook voor Telfort Internet Plus + Bellen tot 360 euro', zo laat de telecomoperator weten.

Wij kunnen eraan toevoegen dat het ook weer gold voor juni. En uit de laatste iPing prijssnelheidstest van juli bleek wederom dat Telfort Internet Plus de hoogst mogelijke score behaalde in de laagste prijscategorie. Opgemerkt moet worden dat Telfort die positie moet delen met een concurrent, omdat Online Snel Internet hetzelfde predikaat kreeg. 

In de tweede prijsgroep vanaf 240 tot 360 euro behaalde Tele2 Internet (tot 20 Mb/s) de hoogste snelheidsscore. En in de categorie internetabonnementen vanaf 480  euro kwam UPC als beste uit de bus met de supersnelle Fiber Power abonnementen. 
 

Geactualiseerd: woensdag 27 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.