Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort introduceert CombiVoordeel

door Jeanet Woldring

Telfort heeft op 8 april CombiVoordeel geïntroduceerd. Klanten die een abonnement met Interactieve TV combineren met een mobiel abonnement bij Telfort, kunnen via CombiVoordeel profiteren van extra voordeel.

Telfort maakte de komst van CombiVoordeel kortgeleden al bekend. Klanten hebben de keuze uit één van onderstaande voordelen:
• Gratis twee keer zoveel minuten, sms’jes en MB’s;
• Gratis tv-pakket naar keuze (HBO pakket, Opnemen pakket of Kids pakket);
• € 5 korting op de factuur van Interactieve TV.

Om in aanmerking te komen voor CombiVoordeel heeft de klant een interactieve TV abonnement nodig en een mobiel abonnement met belminuten en een internetbundel. Via de CombiVoordeel check kan de klant  bekijken of hij de juiste abonnementen heeft en zich direct aanmelden. Klanten ontvangen het voordeel elke maand, zolang ze de abonnementen op hetzelfde adres blijven combineren.

KPN biedt KPN Compleet, een vergelijkbare combinatie tussen vaste- en mobiele diensten van KPN of Hi. De uitbreiding van het quad-play aanbod was al eerder aangekondigd.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie