Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort superkoopjes mobiel en alles-in-1

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

De superkoopjes van Telfort zijn vandaag weer van start gegaan. Op sim only's biedt de provider bijna de helft korting gedurende de hele looptijd en op mobiele abonnementen mét toestel krijgt u tot 40 procent korting. Ook het Alles-in-1 basispakket met tv, internet en vast bellen is een zogeheten superkoopje met gratis monteur. Lees hier meer over de voorwaarden en de aanbiedingen.

Superkoopje Sim only 
De aanbiedingen voor mobiel gaan vandaag in en gelden deze zomermaanden voor 2-jarige abonnementen gedurende de hele looptijd van het contract. Zo kost een Sim Only met 300 minuten + 500 MB + 100 sms geen 29 euro maar 15 euro per maand. 

Superkoopjes met toestellease
Bij Telfort kun je sinds half april alleen nog maar mobieltjes leasen. Hierbij huur je het toestel voor een vast bedrag per maand. Lees meer over Toestel lease. Een Samsung Galaxy S met 300 minuten en 500 MB aan data wordt nu aangeboden voor 25 euro per maand in plaats van 40 euro. Liefhebbers van een HTC One V kunnen dit abonnement voor hetzelfde bedrag leasen. Nog voordeliger is de HTC Desire C White voor 21 euro per maand. Wie héél veel internet kan kiezen voor een Samsung Galaxy S2 met 300 minuten en 1 GB aan data voor 34 euro per maand (was 49 euro). 

Superkoopje Alles-in-1 basis
Het abonnement op Interactieve TV, Internet en Bellen heeft een vaste lage prijs van 34,50 per maand en een gratis monteur. U krijgt hiervoor supersnel internet tot 30 Mb/s en een draadloos modem gratis in bruikleen. Interactieve TV heeft ondermeer ruim 50 digitale zenders waarvan 10 in HD-kwaliteit. 

Vast bellen naar vaste en mobiele nummers kost 9 cent per minuut en 9 cent starttarief. Tot nu toe kostte bellen naar vaste nummers 5 cent per gesprek. Bellen naar mobiel kostte eveneens 5 cent per gesprek plus 17 cent per minuut. 

Telfort volgt voorbeeld KPN
De tarieven naar vast en mobiel zijn nu dus gelijkgetrokken. Telfort volgt hiermee stilletjes het voorbeeld van moederbedrijf KPN dat in februari van dit jaar overging op deze nieuwe tariefstructuur. Het nieuwsbericht Tariefverhoging KPN voor onbeperkt vast bellen leverde destijds nogal wat reacties op in het forum op Bellen.com.

Geactualiseerd: donderdag 23 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.