Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort verhoogt snelheid mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Telfort heeft de snelheid verhoogd van Surf&mail internet dat in het Super Sim only 500-abonnement zit. Aanvankelijk kon maximaal van GPRS gebruik gemaakt worden. Nu is het mogelijk om met UMTS of HSDPA snelheden te internetten op een mobiel. Dit komt neer op maximaal 768 Kbps download en 384 Kbps upload. Je hebt natuurlijk wel een geschikt toestel nodig om die snelheid te halen, anders haal je 'slechts' 384 Kbps (maximale snelheid UMTS).

Super Sim only
Met de Super Sim only krijg je 500 belminuten, 300 sms'jes en surf&mail voor 30 euro per maand. Overigens krijg je nu bij alle Sim only's van Telfort de hoge snelheid. Communiceer je wat minder via sms en bel je wat minder, dan zou je om die reden in plaats van de Super ook kunnen kiezen voor Sim only 200, gecombineerd met een sms bundel van 90 berichten* en mail&surf. Je betaalt dan maandelijks € 15,95 (6,95 + 2 + 7).

Raadpleeg de Belwijzer 
Vindt u het teveel rekenwerk en gepuzzel om het beste (lees: voordeligste) Sim only abonnement te kiezen, raadpleeg dan onze Belwijzer. Na een paar muisklikken wordt de goedkoopste combinatie getoond. Niet alleen voor bellen en sms'en, maar desgewenst ook met mobiel internet. Uiteraard kunt u ook 'gewone' gsm abonnementen en prepaid vergelijken.

*Opmerkelijk genoeg is een bundel van 90 smsjes goedkoper dan eentje met 60. Wie via de webshop koopt, krijgt 90 sms berichten voor 2 euro per maand, terwijl 60 sms berichten 3 euro kosten! 
 

Geactualiseerd: vrijdag 16 december 2022

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.