Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort verhoogt tarieven vastbellen en Internet 20 Mb

door Jeanet Woldring

Telfort heeft een deel van haar klanten per e-mail geïnformeerd over een tariefswijziging. Het betreft de abonnementstarieven voor '20 Mb internet' van oude klanten en de gesprekstarieven voor 'vast bellen'.

 
Alle klanten die voor het 20 Mb internetabonnement nu € 19,95 betalen, gaan per 1 juni 2009 2,5% meer betalen, namelijk € 20,45. De verhoging wordt doorgevoerd in verband met inflatie. De abonnementsprijzen van nieuwe Telfort internetklanten blijven ongewijzigd. Zij betalen € 19,95 voor 4 Mb en € 24,95 voor 20 Mb.

Welke klanten krijgen te maken met deze inflatiecorrectie?
Kortgezegd: klanten met een Tiscali-abonnement in combinatie met een gratis vast bellen abonnement, en oude Telfort klanten die € 19,95 betalen voor 20 Mb internet. 

Dus niet voor klanten met Telfort internet 4 Mb, het goedkope 'basic' abonnement dat eind vorig jaar geïntroduceerd werd. Met een maandprijs van € 19,95 per maand ( tot 1 april de eerste 6 maanden voor € 14,95 per maand) is dit nieuwe Telfort-abonnement een van de goedkoopste in de markt. Het staat in de TOP5 4 Mb na Online ADSL Basis op de derde plaats.

Wijziging gesprekstarieven Telfort vast bellen
Daarnaast wijzigen de gesprekstarieven voor Telfort vast bellen per 1 mei 2009. Voor binnenlandse gesprekken zal een starttarief in rekening worden gebracht van 5 cent per gesprek. Nu geldt er geen starttarief naar vaste nummers binnen Nederland, wel naar mobiel. Het tarief voor bellen naar mobiele nummers in Nederland gaat van 15,5 cent naar 17 cent per minuut. Het starttarief blijft 5 cent. De abonnementsprijs van € 9,95 per maand blijft gelijk.

Als gevolg van de internet-inflatiecorrectie mogen klanten vanaf het moment van aankondiging vier weken lang hun internet- en vast bellen abonnement kosteloos beëindigen per 1 juni 2009.

 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie