Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort 'waarschuwt' voor superscherpe voordeelweken

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Prijsvechter Telfort maakt internet goedkoper, dus leuker! Als marketingstunt gaat de provider mensen dit najaar waarschuwen voor de superscherpe prijzen van haar Internetabonnementen. Dit gebeurt in een landelijke campagne die loopt tot half november. Vanwege de scherpe actie staat Telfort nu op nummer 1 in de TOP 5 op Internetten.nl.

TOP 5  tot 20 Mb
Door middel van opvallende radiocommercials, advertenties en online banners, waarbij de aanbiedingen de diverse communicatie uitingen letterlijk in stukken snijden, probeert de provider de consument op een unieke manier te verleiden tot het superscherpe aanbod. 

Overigens wijkt de prijsstelling niet zoveel af van de anderen uit de TOP 5 tot 20 Mb. EDPnet, Scarlet, ADSL!Totaal en Online hebben soortgelijke aanbiedingen. Zo scheelt Telfort internet tot 20 Mb bijvoorbeeld slechts tien euro op jaarbasis met EDPnet,  d.w.z. als je een vaste KPN-lijn hebt. 

TOP 5 inclusief vaste lijnkosten
Wie géén vaste KPN-lijn heeft,  is qua prijs het beste uit bij Telfort, Online of Tele2. Dat komt omdat je bij deze providers geen extra lijnhuur hoeft te betalen. Onderstaande TOP 5 toont de tarieven die gelden als je geen vaste KPN-lijn hebt.* Voor dit pakket zijn geen gegevens afkomstig uit de snelheidstest beschikbaar.

Gratis overstappen
Wie zich voor half november aanmeldt voor Telfort Internet  krijgt het eerste halfjaar een 20 Mb verbinding  voor 10 euro per maand, hierna kost het  25 euro (op 5 cent na). Wie vaste telefonie erbij neemt. betaalt een tientje meer. Een draadloos modem krijgt men gratis in bruikleen.

Degene die genoegen neemt met een langzamere verbinding, genoemd 'Veilig & zorgeloos internetten met Telfort internet 4 Mb',  betaalt een vaste lage prijs van twee tientjes per maand en krijgt het eerste jaar een alles-in-één veiligheidspakket gratis.
 
Mensen kunnen gratis overstappen naar Telfort, dit betekent dat er geen aansluitkosten (t.w.v. € 49,95) en geen administratie- en verzendkosten (t.w.v. € 14,95) in rekening worden gebracht. 

Geactualiseerd: woensdag 27 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.