Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

The Internaut Cookbook van XS4ALL

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

In tegenstelling tot voorgaande jaren, waarin XS4ALL het jaar afsloot met boekwerken vol verhalen over internettechnologie, heeft de provider dit jaar gekozen voor een app. Sinds vrijdag 18 januari  is ‘The Internaut Cookbook’ gratis te downloaden.

‘We gaven elk jaar een boek uit over thema's die het afgelopen jaar belangrijk waren – voor ons en voor de maatschappij’, zegt Niels Huijbregts, woordvoerder van XS4ALL. Dit jaar is het een app geworden, die gratis te downloaden is op iPads en Android tablets, en ook op de computer als PDF kan worden gelezen.

In deze editie staan thema’s als online vrijheid, de toekomst van kranten en tv, en privacy en security op het web. De bijdragen komen van 27 auteurs, variërend van wetenschappers en kunstenaars tot ondernemers en politici. Niels Huijbregts schreef zelf een artikel over hackerspaces: ‘Volwassen knutselhonken en gezellige high-tech werkplaatsen, open voor iedereen die mee wil doen. Plaatsen waar mensen bij elkaar komen om samen dingen te maken, te leren en te delen. In diezelfde geest is ook XS4ALL ooit ontstaan.’

Geactualiseerd: woensdag 6 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.