Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tijdelijk gratis mobiel internet buiten bundel bij KPN/Hi

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Klanten van KPN die een nieuw mobiel abonnement nemen, kunnen de eerste drie maanden buiten hun bundel onbeperkt mobiel internetten. Jongerenmerk Hi brengt de eerste twee maanden geen buitenbundelkosten in rekening voor internet via de smartphone.

KPN doet dit om mensen de mogelijkheid te geven te oefenen met hun bundel. "Zij kunnen dan zien hoeveel data ze gebruiken. Eventueel kunnen ze dan overstappen op een ander abonnement''. 

KPN en Hi  hebben op 5 september nieuwe abonnementen ingevoerd waarbij de prijs van mobiel internet flink gestegen is. Dit is het gevolg van een explosieve stijging van mobiele data en een afname van het sms- en belverkeer door applicaties als WhatsApp en Skype.

Bestaande klanten
Voor bestaande klanten verandert er niks, zij blijven bij hun huidige abonnement met dezelfde kosten. Alle nieuwe en bestaande klanten die hun abonnement verlengen, krijgen wel met de nieuwe abonnementen te maken.

MB Meter en MB Status App
KPN heeft inmiddels een dienst op de website staan waarmee gebruikers aan de hand van een paar vragen kunnen uitrekenen hoeveel data zij ongeveer gebruiken. Bovendien heeft de provider voor klanten met een Android toestel de KPN MB Meter geïntroduceerd om het internetgebruik op het toestel te zien gedurende de maand. Deze komt binnenkort ook beschikbaar voor iPhone. Voor Hi klanten is er de Hi MBstatus-app.

 

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.