Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tiscali: bellen en internetten zonder KPN-lijn

Leestijd: 2 minuten

Tiscali levert nu ook ADSL voor gebruikers zonder vaste telefoonaansluiting. Het huidige internet- en telefonie-aanbod is behoorlijk gewijzigd en binnenkort komt Tiscali met ADSL2+.

Het nieuwe abonnement Tiscali ADSL T12 is gebaseerd op deze nieuwe technologie, waarmee ongekend hoge snelheden mogelijk zijn. Het kost € 59,95 per maand en heeft een downloadsnelheid van 12 Mb per seconde. Wie het combineert met Tiscali Telefonie Totaal betaalt maandelijks € 74,85 en kan dan altijd gratis bellen naar vaste nummers in Nederland.

De ADSL abonnementen hebben nieuwe namen en snelheden gekregen. De namen Start, Voordeel Surf en Special zijn vervallen en vervangen door T2 ( 2 Mb), T4 (4 Mb), T8 (8 Mb). De maandelijkse tarieven zijn respectievelijk € 19,95, € 24,95 en € 44,95.

Tot nu toe was het voor het installeren van ADSL nodig om een vaste lijn van KPN te hebben. Dit is nu niet meer nodig bij Tiscali. De aanbieder speelt hiermee in op het feit dat veel huishoudens alleen nog maar mobiel bellen. Bij het opzeggen van het KPN-abonnement kunnen de besparingen bij een combinatie van Tiscali ADSL en Tiscali Telefonie naar eigen zeggen oplopen tot ruim driehonderd euro per jaar. Heliview marktonderzoek 2005 wordt hiervoor als bron genoemd. Wie zijn huidige telefoonaansluiting toch wil behouden, kan Tiscali Telefonie Basis ernaast nemen voor € 4,95 per maand. Bedenk dan wel dat er € 9,95 per maand bijkomt aan KPN kosten.   

Tiscali Telefonie Totaal (telefonieabonnement zonder KPN) kost € 14,90 per maand, waarbij men dag en nacht gratis belt naar vaste nummers in Nederland. Gecombineerd met het goedkoopste ADSL abonnement van € 19,95 per maand (nu de eerste drie maanden € 9,95 per maand), kost ADSL én gratis bellen € 34,85 per maand. Tiscali Telefonie Totaal is ook te combineren met de andere ADSL abonnementen. Wie het combineert met een ADSL abonnement van 4 Mb is maandelijks € 39,85 kwijt en voor twintig euro meer krijgt men een verbinding van 8 Mb.  
 
Een andere wijziging is dat Tiscali Telefonie voortaan ook 'los' kan worden afgenomen door Tiscali ADSL-abonnees. De bundeling met specifieke abonnementen wordt losgelaten.

Meer informatie en bestellen: Tiscali ADSL + altijd gratis bellen

Geactualiseerd: vrijdag 12 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie