Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tiscali biedt nu ADSL met prepay

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Internet wordt sneller en internet wordt goedkoper. Dat zegt Paul Koning van Tiscali en om de daad bij het woord te voegen zijn de Tiscali ADSL-tarieven per vandaag weer fors verlaagd!

Tot 1 juli geldt een heel bijzondere aanbieding voor alle ADSL pakketten die via het  eigen Tiscali netwerk lopen. Na alle bekende acties met gratis modems, geen aansluitkosten, kortingen op abonnementskosten, waarmee de providers concurreren, is de 'superaanbieding' van Tiscali uniek in z'n soort!

Tiscali heeft de mogelijkheid van ADSL PrePaid bedacht. Net zoals bij mobiele telefonie waar ook gekozen  kan worden voor prepaid, waarbij men vooruit betaalt, heeft de ISP deze vorm ook voor breedbandinternet in het leven geroepen, waardoor men achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Tenzij men voor een goedkope, malafide partij kiest.... Bij Tiscali hoeft men o.i. daaraan niet te twijfelen, want deze aanbieder is één van de toonaangevende ADSL-leveranciers.

Voor een langere periode éénmalig vooruitbetalen wordt nu dus ook in de breedband-internetwereld geïntroduceerd. En binnenkort hoogstwaarschijnlijk zelfs in de energiewereld! Kennelijk is deze betalingswijze populair want gisteren berichtten we op onze vergelijkingssite met energietarieven  Gaslicht.com dat stroom binnenkort ook al met een prepaykaart gekocht kan worden.

Tiscali ADSL PrePaid houdt in dat men éénmalig voor anderhalf jaar vooruit betaalt, waardoor men 18 maanden geen rekening voor abonnementskosten krijgt. Voor het goedkoopste ADSL pakket Start (€219)betaalt men dan omgerekend €12,17 euro per maand, terwijl het anders €19,95 per maand kost. Het scheelt dus zo'n €126 op basis van anderhalf jaar, oftewel €84 op jaarbasis. Wie huiverig is voor deze betalingsmethode en er geen anderhalf jaar aan vast wil zitten, kan overigens ook gewoon per maand €19,95 betalen, waarbij de eerste twee maanden slechts €9,95 per maand kosten. Bovendien is voor iedereen het modem gratis en hoeven er geen aansluitkosten betaald te worden.

De ADSL PrePaid methode geldt behalve voor Tiscali Start (€219 eenmalig) ook voor Tiscali Surf (€269),  Tiscali Smart (€309), Tiscali Family 2 Mb (€339) en Tiscali Live! 4 Mb (€359). Des te duurder en sneller pakket men bestelt, des te meer scheelt het om vooruit te betalen. Bij het goedkoopste pakket is men 39% goedkoper uit, bij het duurste pakket zelfs 60%. 

De Tiscali Actie Eénmalig vooruitbetalen loopt tot 1 juli 2004 of tot het moment dat het maximum van 10.000 abonnees behaald is, of op een eerder door Tiscali te bepalen moment, zo luiden de actievoorwaarden. Na vooruitbetaling ontvangt men na 18 maanden voor het eerst weer een factuur. Vanaf dan gaat men per maand de dan geldende abonnementskosten betalen.

'TIS TACHTIG % TISCALI' op de TOP 5 ranglijst van goedkoopste ADSL pakketten momenteel. Op de eerste, tweede, vierde en vijfde plaats prijken de Tiscali pakketten, terwijl de middenpositie nu ingenomen wordt door Quicknet. Toch gaat Tiscali's slogan ADSL voor iedereen voor deze TOP 5 abonnementen niet voor iedereen op, om de doodeenvoudige reden dat de netwerken van beide aanbieders nog geen breed-landelijke dekking hebben.  

Voor wie Tiscali ADSL via het Tiscali-netwerk wel beschikbaar is, wat men kan controleren via de postcodechecker, kan via de aanmeldservice op Internetten.nl direct bestellen.

Geactualiseerd: woensdag 27 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie