Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tiscali: gratis bellen en dubbele ADSL-snelheid

Leestijd: 2 minuten

Tiscali-abonnees kunnen vanaf deze week gratis bellen via internet naar vaste nummers in heel Nederland. Ook verdubbelt de provider de snelheden van zijn ADSL-pakketten. 

Aan de bestaande Tiscali ADSL-abonnementen (Tiscali ADSL Smart, Family en Live! ) is Tiscali Telefonie toegevoegd. Bellen via internet gaat dit jaar een grote vlucht nemen, aldus de provider. Gisteren verkondigde KPN dit ook al. 

Tiscali Telefonie is beschikbaar via het eigen netwerk. Het bellen naar vaste nummers in Nederland is gratis met uitzondering van betaalde servicenummers en op basis van een Fair Use Policy. De besparingen op internationale gesprekken kunnen oplopen tot 60%. Mobiele gesprekstarieven zijn vergelijkbaar met de voordeligste aanbieders in Nederland.

Abonnees van Tiscali Telefonie krijgen een Doe-Het-Zelf installatiepakket met modem. Hiermee kunnen zij met hun bestaande telefoon(s) via internet bellen zonder dat hun PC hoeft aan te staan. Klanten die hun telefoonabonnement bij KPN opzeggen, kunnen hun bestaande telefoonnummer blijven gebruiken bij het Tiscali Telefonie-abonnement. Hiermee komt een abonnement overigens wel ruim 9 euro per maand hoger uit.

Naast Tiscali ADSL Smart, Family en Live! is Tiscali Telefonie ook beschikbaar via Tiscali ADSL Special met Telefonie. Dit introductieaanbod is geldig in de maand maart en biedt 4 Mb snelheid, geen datalimiet en gratis bellen naar vaste nummers in Nederland voor € 29,95 per maand. Deze abonnees krijgen ook een gratis modem t.w.v. € 69 en geen aansluitkosten t.w.v. € 74,95.

Tiscali heeft tegelijkertijd met de introductie van Tiscali Telefonie de snelheid van haar ADSL-abonnementen vrijwel verdubbeld. Ook bestaande abonnees profiteren van deze snelheidsverhoging.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding voor Tiscali Telefonie en ADSL

Geactualiseerd: woensdag 2 maart 2005
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie