Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tiscali introduceert ADSL Light

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

In navolging van veel andere providers introduceert nu ook Tiscali de goedkopere ADSL variant. Voor het nieuwe ADSL Light abonnement vraagt Tiscali € 34,95 per maand, met een downloadsnelheid van 256 kbit/s* een upstreamsnelheid van 64 kbit/s.
Abonnees krijgen daarbij extra diensten zoals een mailadres met vier accounts, fax, sms, mail, mail beluisteren via de telefoon en de mogelijkheid tot wereldwijd lokaal inbellen. Tiscali ADSL Light wordt door zowel BaByXL (dochter van Tiscali) als ADSL van KPN Telecom (voorheen Mxstream) geleverd.

Naast Tiscali ADSL Light introduceert Tiscali het abonnement Tiscali ADSL Entry, de light variant voor zakelijke gebruikers. Dit abonnement kost € 39 per maand (excl.BTW) en is met name geschikt voor bedrijven met een tot tien medewerkers.

Tiscali heeft sinds kort ook een nieuw platform -dat in alle Europese Tiscali-landen wordt gebouwd- voor gebruikers.
"Met een uitgebreid service centrum, betere e-mail- en webmailfunctionaliteiten en een snellere klachtenafhandeling bieden wij een totaalpakket e-care", zegt Ruud Huisman, Chief Executive Officer van Tiscali Benelux.

Voor de beschikbaarheid van de inmiddels talrijke ADSL abonnementsvormen van diverse aanbieders op uw adres, prijs- en productvergelijkingen mét alle productspecificaties kunt u hier klikken. De nieuwe ADSL pakketten worden momenteel bijna dagelijks geactualiseerd!
Er kan op die manier goed vergeleken worden welke provider met soortgelijke producten het goedkoopst is.

* niet 265 kbit/s zoals abusievelijk in het persbericht vermeld werd!

Geactualiseerd: vrijdag 24 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.