Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tiscali ook snelle internet & belabonnementen

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Tiscali heeft haar dienstenaanbod uitgebreid en heeft sinds deze week ook zeer snelle ADSL-abonnementen. In navolging van ondermeer Wanadoo, Fiberworld, Tele2, KPN, UPC en Casema biedt Tiscali nu ook breedbandabonnementen aan met downloadsnelheden van 12 Mb en hoger.    

Naast de nieuwe Tiscali ADSL-abonnementen T4 (4 Mb) en T6 (6 Mb) is er nu ook T12 en T20 met snelheden tot 20 Mb. Gratis bellen naar vaste nummers in Nederland  is standaard inbegrepen bij de twee snelste abonnementen. Een abonnement op Tiscali Telefonie is ook los verkrijgbaar bij T4 en T6. Alle abonnees krijgen bovendien gratis antispam. De snelste abonnementen die op ADSL2+ technologie werken, zijn nog niet beschikbaar in combinatie met ISDN.
 
De provider introduceert ook een zogeheten 'Tiscali Tevredenheidsgarantie', waarmee een gemakkelijke overstap én supersnel ADSL gegarandeerd wordt. Als de klant om welke reden dan ook niet tevreden is, kan hij binnen een maand na aanmelding het abonnement voortijdig beëindigen. Er zijn meer aanbieders die een dergelijke 'niet goed, geld terug' actie hebben. Zo kent @Home al een tijdlang 'Ontdek @Home', waarbij je een abonnement 2 maanden lang mag proberen. 

Als introductieaanbod biedt Tiscali het eerste halfjaar ADSL tegen gereduceerd tarief. Zo kost bijvoorbeeld Tiscali ADSL T4 met Telefonie € 9,95 per maand voor de eerste 6 maanden, de rest van het jaar € 24,90 per maand.  Wie niet in het bezit is van een KPN-abonnement, moet maandelijks € 9,95 meer betalen. Dit komt omdat KPN deze kosten aan Tiscali berekent voor de huur van de koperlijn.

De aanbieder levert de diensten over haar eigen ADSL-netwerk, waar  nu totaal zo'n 365.000 klanten gebruik van maken in Italië, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië. Eind vorig jaar had Tiscali 4,7 miljoen actieve gebruikers in al deze landen, waarvan één op de vier klanten een ADSL-abonnement heeft.

Wie wil overstappen op Tiscali, kan hier checken welk abonnement beschikbaar is op zijn adres. Of het loont om over te stappen op internet en telefonie van Tiscali, kunt u beoordelen via de Totaalwijzer, waar alle gecombineerde internet & telefonie pakketten te vergelijken zijn.

Nuttige Tips voor foutloos overstappen:

  • Bepaal aan de hand van uw internet- en belgedrag welk abonnement het best bij u past
  • Let goed op snelheden, acties, contractduur en voorwaarden
  • Wilt u ook telefonie, let dan goed op de voorwaarden van 'gratis bellen'
  • Let goed op de afloopdatum van uw huidige contract en het opzegtermijn
  • Meld u via deze vergelijkingssite aan voor het nieuwe abonnement;
    u bent dan verzekerd van een snelle en veilige overstap met goede service
Geactualiseerd: woensdag 27 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie