Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tiscali start met bellen via internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Tiscali is deze week met bellen via het internet gestart. In de komende maanden kunnen duizend abonnees voordelig  telefoneren via hun ADSL-aansluiting. Tiscali is naar eigen zeggen de eerste grote consumenten internet service provider die deze dienst aan abonnees aanbiedt.

Deze test loopt tot eind december 2004, waarin  de dienst wordt aangepast aan de wensen van de gebruikers. Daarna wordt telefoneren via internet onderdeel van een multimediaal pakket van producten en diensten dat Tiscali aan haar ADSL-klanten gaat aanbieden.

De abonnees die meedoen aan de test krijgen een gratis telefoontoestel en een Doe Het Zelf Pakket. Tiscali wil met deze dienst een gebruiksvriendelijk en zeer voordelig alternatief voor vaste telefonie aanbieden. De abonnee betaalt geen abonnementskosten.

In vergelijking met een standaard telefonie-abonnement kunnen volgens Tiscali ADSL abonnees 50 tot 60% besparen op gesprekken buiten de regio. Abonnees blijven op hun bestaande telefoonnummer bereikbaar terwijl ze met de door Tiscali geleverde telefoon gaan bellen. Tiscali heeft gisteren een grote groep ADSL-abonnees geinformeerd over hoe zij zich kunnen aanmelden. Voor deze test worden 1000 abonnees geselecteerd.

Telefoneren via internet past in de strategie van Tiscali om abonnees meer diensten en producten te bieden zoals film, spelletjes, muziek en telefonie. Dit pakket aan nieuwe diensten en producten onderscheidt zich door een grote mate van gebruikersvriendelijkheid, aldus de provider. De nieuwe film van Theo van Gogh, 0605, die Tiscali eind dit jaar exclusief op het internet gaat brengen is een ander voorbeeld van de nieuwe initiatieven van Tiscali. 

Geactualiseerd: vrijdag 24 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie