Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Toch online bij storing bij Internet van XS4ALL

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Toch online. Zelfs als internet het even niet doet. Misschien heeft u de nieuwe tv-spot over ServicePlus van XS4ALL gezien en zich afgevraagd hoe dit mogelijk is. Hieronder een korte uitleg over deze nieuwe dienst.

Altijd online
XS4ALL vindt dat iedereen altijd online moet kunnen zijn. Daarom heeft de provider zijn best gedaan een oplossing te creëren waarmee klanten zo goed als altijd online kunnen zijn, ook als de internetverbinding het een keertje niet doet. XS4ALL heeft daarvoor een uitgebreid servicepakket ontwikkeld, ServicePlus genaamd.

ServicePlus
Met ServicePlus krijgt men ondermeer een USB-stick voor mobiel internet die in de modem past. Als de vaste internetverbinding wegvalt, neemt mobiel internet het over. Zo blijft men toch online bij een storing. 

Daarnaast biedt het pakket een modem omwisselservice, waarbij de helpdesk een monteur stuurt die binnen 4 uur bij de klant thuis een nieuw modem komt installeren. Zo blijft men verzekerd van een werkende verbinding.

Ook zit er een  beveiligingspakket bij inclusief updates voor 6 computers en ondersteuning van de zakelijke helpdesk.

Hoe krijgt u ServicePlus?
In de actieperiode tot 1 april krijgen nieuwe klanten ServicePlus 12 maanden gratis. U hoeft slechts tijdens de aanvraag van Internet aan te geven dat u van deze actie gebruik maakt. ServicePlus wordt dan automatisch aangezet. Na 1 jaar stopt de dienst automatisch. U kunt kiezen uit Internet Start tot 8 Mbps, Lite tot 20 Mbps en Basic tot 40 Mbps. Net als KPN heeft  XS4ALL de snelheid verhoogd. De downloadsnelheid van Lite ging van 16 naar 20 Mbps.

Meer info en bestellen: Internet (en Bellen) van XS4ALL

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.