Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Top sportkijken bij CanalDigitaal

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Wilt u geen seconde meer missen van de laatste dagen van de Olympische Spelen? Dan moet u bij de BBC zijn volgens Computer Idee. De Britse omroep zendt alle sporten live en integraal uit in HD. U kunt via een satellietschotel gratis kijken naar 24 niet-gecodeerde kanalen van deze omroep. En dan ook nog wel in HD. Wist u overigens dat CanalDigitaal de beste kwaliteit HD-beeld levert volgens de Consumentenbond?

De satelliet tv-aanbieder levert ook het grootste aantal HD-zenders in het basispakket. In de categorieën 'kwaliteit digitale tv', 'kwaliteit standaardbeeld', 'kwaliteit HD-beeld' en 'geluidskwaliteit' behaalt CanalDigitaal de hoogste score. Voor de kwaliteit van het HD-beeld wordt zelfs een rapportcijfer van 8,5 behaald. Kortom, CanalDigitaal levert volgens de ProviderMonitor de beste digitale tv kwaliteit (peildatum mei 2012).

Geactualiseerd: woensdag 6 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.