Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tros Radar over KPN Glasvezel

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Maandagavond 4 februari was KPN Glasvezel een van de onderwerpen in de uitzending van TROS Radar. In deze uitzending, die al eerder werd opgenomen, kwamen drie klanten aan het woord die slechte ervaringen hebben met KPN.

Volgens KPN zijn hun klachten  inmiddels afgehandeld en opende het bedrijf een speciaal e-mailadresals extra kanaal voor kijkers van het tv-programma. Verder werd  onderstaande tekst geplaatst op kpn.com/glasvezel:

KPN Glasvezel is een kwalitatief hoogstaande dienst. Met glasvezel is razendsnel internet mogelijk op meerdere PC’s, laptop’s tegelijk. Met glasvezel heb je haarscherp beeld en interactieve televisie op al je TV’s in huis. Daarom kiezen steeds meer gezinnen voor een glasvezelabonnement van KPN. Elke dag sluiten wij zo’n 500 nieuwe klanten aan op onze glasvezeldiensten. Het overgrote merendeel van deze nieuwe aansluitingen verloopt probleemloos. In een aantal gevallen is dat helaas niet het geval. Hierover ging de uitzending van TROS Radar op 4 februari jl. Naar aanleiding van deze uitzending hebben wij het speciale e-mailadres klachtentrosradar@kpn.com geopend, waar kijkers van het programma terecht kunnen met vragen en klachten over KPN Glasvezel.

Uitzending zien?
https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.