Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

TV-dienst KNIPPR nu ook via Chromecast en Apple TV

Leestijd: 2 minuten

screencapture-tv-knippr-nl-1465829962971.jpgBegin deze maand schreven we over de zenderuitbreiding van KNIPPR. Nu is de online tv-dienst van T-Mobile nog verder opgewaardeerd. KNIPPR kan nu ook op televisie worden bekeken met behulp van Google Chromecast of de 4e generatie van Apple TV.

Volwaardige concurrent tv aanbieders Ziggo en KPN

KNIPPR was hiervoor alleen te gebruiken op smartphones, tablets of laptops. Met de mogelijkheid om KNIPPR ook op de tv te bekijken, is het een volwaardig alternatief geworden voor televisie van een reguliere tv aanbieder.

Google Chromecast en Apple TV

Met behulp van Google Chromecast kun je beelden naar je televisie sturen. Deze functie is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers. Alle tv-zenders die je in je persoonlijke zenderaanbod hebt, zijn direct te bekijken op televisies die voorzien zijn van een Google Chromecast. Daarnaast is er een app voor KNIPPR voor de 4e generatie van de Apple mediaspeler Apple TV verschenen. Deze is te downloaden via de Apple TV Store. Later komt Apple Airplay beschikbaar, dit is voor het streamen met eerdere generaties van Apple TV. 

Basispakket verplicht

Om KNIPPR te gebruiken is het basispakket verplicht. Dat kost 10,99 euro per maand. Hierbij zijn onder meer de 12 belangrijkste zenders van NOS, RTL en SBS Broadcasting in HD-kwaliteit beschikbaar. Bovenop het basisabonnement kun je zelf extra zenders kiezen. Voor KNIPPR heb je alleen een goede internetverbinding nodig: vast, wifi of via je mobiele internet. Je internetverbinding moet minimaal 5 Mbps zijn. Hoe hoger de bandbreedte hoe hoger de beeldkwaliteit.

Vergelijk mobiel internet op Bellen.com en vast internet op Internetten.nl. Het goedkoopste internetpakket kost 22 euro per maand met een downloadsnelheid van 20 Mbps.

Geactualiseerd: woensdag 11 januari 2023
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.