Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tweak lanceert mobiel internet

door Jeanet Woldring

Tweak uit Almere heeft op 1 november mobiel internet gelanceerd. Over het netwerk van KPN biedt TweakMobile 3G een snelheid van 7,2/1,4 Mbps voor 45 euro per maand. Inbegrepen is 1 Gb hosting voor een eigen website en e-mail. Voor 5 euro per maand extra heeft men toegang tot wereldwijde WiFi-hotspots.

Samenwerking met iPass
De provider heeft gekozen voor een samenwerking met iPass, een bedrijf dat al jarenlang marktleider is op het gebied van mobiliteitsdiensten en meer dan een miljoen unieke gebruikers per kwartaal heeft. Het doel van deze samenwerking is om klanten op nationaal niveau mobiele breedband diensten en op internationale schaal WiFi-connectiviteit te bieden. Tweak biedt deze nieuwe diensten aan onder het Tweak-label als "TweakMobile" in de varianten Tweakmobile 3G en TweakMobile Global.

Hoe werkt het?
Door heel Nederland kunt u draadloos verbinding maken met het Internet. U sluit uw USB- of PCMCIA-modem aan op uw laptop en start de client. Via UMTS/HSDPA netwerken van mobiele-netwerkleveranciers kunt u vrij en onbeperkt Internetten.

Gaat u veel naar het buitenland? 
Voor 5 euro extra per maand biedt TweakMobile Global in enorm veel landen over de hele wereld gratis toegang tot lokale WiFi hotspots in bijvoorbeeld grote(re) treinstations, luchthavens, restaurants, hotels en publieke plaatsen als bibliotheken. Zodra u in de buurt bent van een bruikbare hotspot, wordt deze gevonden door uw softwareclient en kunt u op deze locatie vrij en onbeperkt Internetten (WiFi via iPass).

TOP 5 Mobiel Internet zonder datalimiet
TweakMobile is het voordeligst  Voor de vaste lage prijs van € 44,95 per maand kunt u door heel Nederland draadloos internetten via 3G, inclusief een gratis modem in bruikleen. 

Tariefvergelijking mobiel internet op de laptop

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie