Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tweak lanceert mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Tweak uit Almere heeft op 1 november mobiel internet gelanceerd. Over het netwerk van KPN biedt TweakMobile 3G een snelheid van 7,2/1,4 Mbps voor 45 euro per maand. Inbegrepen is 1 Gb hosting voor een eigen website en e-mail. Voor 5 euro per maand extra heeft men toegang tot wereldwijde WiFi-hotspots.

Samenwerking met iPass
De provider heeft gekozen voor een samenwerking met iPass, een bedrijf dat al jarenlang marktleider is op het gebied van mobiliteitsdiensten en meer dan een miljoen unieke gebruikers per kwartaal heeft. Het doel van deze samenwerking is om klanten op nationaal niveau mobiele breedband diensten en op internationale schaal WiFi-connectiviteit te bieden. Tweak biedt deze nieuwe diensten aan onder het Tweak-label als "TweakMobile" in de varianten Tweakmobile 3G en TweakMobile Global.

Hoe werkt het?
Door heel Nederland kunt u draadloos verbinding maken met het Internet. U sluit uw USB- of PCMCIA-modem aan op uw laptop en start de client. Via UMTS/HSDPA netwerken van mobiele-netwerkleveranciers kunt u vrij en onbeperkt Internetten.

Gaat u veel naar het buitenland? 
Voor 5 euro extra per maand biedt TweakMobile Global in enorm veel landen over de hele wereld gratis toegang tot lokale WiFi hotspots in bijvoorbeeld grote(re) treinstations, luchthavens, restaurants, hotels en publieke plaatsen als bibliotheken. Zodra u in de buurt bent van een bruikbare hotspot, wordt deze gevonden door uw softwareclient en kunt u op deze locatie vrij en onbeperkt Internetten (WiFi via iPass).

TOP 5 Mobiel Internet zonder datalimiet
TweakMobile is het voordeligst  Voor de vaste lage prijs van € 44,95 per maand kunt u door heel Nederland draadloos internetten via 3G, inclusief een gratis modem in bruikleen. 

Tariefvergelijking mobiel internet op de laptop

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.