Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Twee zenders erbij op Ziggo TV app

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Kabelprovider Ziggo heeft vandaag een nieuwe versie van haar TV app voor de iPad, iPhone en iPod gelanceerd (versie 2.2). Hierin is het aantal tv-zenders dat live te bekijken is, uitgebreid van 10 naar 12. Eurosport en National Geographic Channel zijn aan het pakket toegevoegd.

Van 10 naar 12 gratis zenders
Via Ziggo TV app kunnen klanten nu op hun iPad, iPhone en iPod de volgende zenders ‘ontvangen’: Ned 1, Ned 2, Ned3, RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, Net5, SBS6, Veronica, Eurosport en National Geographic Channel. De app is gratis, maar om live tv  te kunnen kijken moet de gebruiker beschikken over internet van Ziggo en een Ziggo TV-abonnement. 
 
Meer wijzigingen: startscherm, zoekfunctie, social media
Ten opzichte van de vorige versie bevat de Ziggo TV app onder andere nog de volgende wijzigingen: TV homepage is nu naar persoonlijke voorkeur in te stellen, er zijn nieuwe mogelijkheden voor social media toegevoegd (zo kun je vanuit Live TV delen wat je nu kijkt en zien wat er over het programma getwitterd wordt.), een geïntegreerde zoekfunctie op de homepage en een verbeterde korte programmagids (EPG) bij het live TV-kijken.
 
Populaire app
In maart van 2011 bracht Ziggo de eerste versie van de TV app uit voor de iPad. Deze app stond geruime tijd op plaats 1 van de Beste Gratis iPad Apps hitlijst van de Appstore. In juli kwam er ondersteuning voor de iPhone bij. Versie 2.0 van de app maakte het mogelijk om live naar de 10 best bekeken Nederlandse zenders te kijken op je iPad, iPhone en iPod.
 
Ziggo zegt in de komende tijd nieuwe features te blijven ontwikkelen die waarde toevoegen aan de app en het gebruiksgemak optimaliseren. Hopelijk wordt het ook mogelijk de TV app te gebruiken voor klanten met een zakelijk abonnement. Eigen ervaring heeft uitgewezen dat dat tot nu toe niet mogelijk is helaas...

De app is te downloaden via de Apple app store.

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.