Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Uitrol 4G van KPN bijna voltooid

door Jeanet Woldring

Vandaag nadert KPN de afronding van de uitrol van het 4G netwerk. In Vlissingen wordt de laatste hand aan het 4G netwerk gelegd, enkele maanden eerder dan oorspronkelijk gepland door een versnelling van de uitrol.

Landelijke dekking
De afgelopen periode zijn wekelijks meer dan 100 sites omgezet naar 4G. De totale uitrol heeft 14 maanden geduurd. KPN is in februari 2013 begonnen met het ombouwen van de eerste 4G masten in Groot-Amsterdam. De uiteindelijke afronding van de uitrol leidt tot een 4G netwerk met dekking zowel buitenshuis als in huizen, kantoren en andere gebouwen in Nederland.

De vertrouwdheid van de Nederlandse consument met 4G neemt inmiddels flink toe, stelt KPN. Uit eigen onderzoek onder 4G gebruikers blijkt dat het overgrote deel van hen met name films, series en video als belangrijkste 4G toepassing gebruikt.

Concurrenten T-Mobile en Vodafone zijn voorlopig nog druk bezig met de uitrol van 4G. T-Mobile is van plan de uitrol voor het einde van 2015 voltooid te hebben, Vodafone verwacht de uitrol in april 2015 af te ronden.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie