Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC: bellen naar vast en mobiel hetzelfde tarief

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Per 1 januari aanstaande maakt het voor UPC abonnees qua prijs niet meer uit of ze naar vaste of mobiele nummers bellen. Vanaf die datum wordt het gesprekstarief gelijk getrokken. Een belletje kost dan altijd 9 cent per minuut, ongeacht of het naar mobiele of vaste nummers gaat.

Wie veel naar mobiele nummers belt, is daardoor goedkoper uit. En wie in verhouding vaker naar vaste nummers belt, moet meer betalen. Nu kost bellen naar mobiel 16 cent en naar vast 5 cent per minuut. In beide gevallen geldt een starttarief van 10 cent.

UPC is een van de laatste aanbieders die de gesprekstarieven gelijk trekt. KPN, Tele2 en Ziggo maken al langere tijd geen onderscheid meer. Bij Zeelandnet is bellen naar mobiel (17 ct.) in verhouding nog steeds aanzienlijk duurder. 

Meer info en bestel: UPC Alles-in-1 (internet+bellen+tv)

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.