Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC en Ziggo verhogen tarieven per 1 januari

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

De kabelbedrijven UPC en Ziggo verhogen per 1 januari een aantal consumententarieven. UPC gooit er bij de meeste abonnementen voor internet, telefonie en tv 50 eurocent bovenop, terwijl  Ziggo maandelijks 150 eurocent meer vraagt.

Tariefswijziging UPC
UPC wijzigt  ook enkele gesprekstarieven. Bellen naar vaste nummers kost 4 eurocent per minuut in plaats van 3,6 eurocent. Mobiel bellen gaat met een halve eurocent omhoog naar 17,5 eurocent. Het starttarief van 10 cent blijft gelijk. 

Het tarief van het UPC Standaardpakket Radio/TV is voor 2010 vastgesteld op 16,80 euro per maand. (was 16,70 euro). In de gemeenten Bernisse, Brielle, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Rozenburg, Spijkenisse en Westvoorne gaat het tarief naar het standaardtarief doordat afspraken met de gemeente eindigen. In zeven gemeenten is nu nog een speciaal tarief. 

Het internetpakket Fiber Power 25 blijft met € 25 ongewijzigd. Het UPC Alles in één Voordeelpakket (incl. CATV) voor € 45 blijft eveneens ongewijzigd, alsmede het UPC Voordeelpakket met Fiber Power 25, Bellen Standaard en Digitale TV Starter voor € 35 per maand. 

Tariefswijziging Ziggo
De tarieven van Ziggo zijn vanaf mei 2008 op hetzelfde niveau gebleven, terwijl de kosten wel zijn toegenomen. Vanaf 1 januari 2010 gaat het standaard televisiepakket van € 16,25 naar € 16,45 per maand. De totaalpakketten Internet+Bellen+TV worden € 1,50 per maand duurder.  Alles-in-1 Basis kost dan € 41,50 per maand, Plus gaat € 51,50 kosten en voor Extra, het snelste pakket, moet € 66,50 neergeteld worden. 
 

Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.