Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC en Ziggo verhogen tarieven per 1 januari

door Jeanet Woldring

De kabelbedrijven UPC en Ziggo verhogen per 1 januari een aantal consumententarieven. UPC gooit er bij de meeste abonnementen voor internet, telefonie en tv 50 eurocent bovenop, terwijl  Ziggo maandelijks 150 eurocent meer vraagt.

Tariefswijziging UPC
UPC wijzigt  ook enkele gesprekstarieven. Bellen naar vaste nummers kost 4 eurocent per minuut in plaats van 3,6 eurocent. Mobiel bellen gaat met een halve eurocent omhoog naar 17,5 eurocent. Het starttarief van 10 cent blijft gelijk. 

Het tarief van het UPC Standaardpakket Radio/TV is voor 2010 vastgesteld op 16,80 euro per maand. (was 16,70 euro). In de gemeenten Bernisse, Brielle, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Rozenburg, Spijkenisse en Westvoorne gaat het tarief naar het standaardtarief doordat afspraken met de gemeente eindigen. In zeven gemeenten is nu nog een speciaal tarief. 

Het internetpakket Fiber Power 25 blijft met € 25 ongewijzigd. Het UPC Alles in één Voordeelpakket (incl. CATV) voor € 45 blijft eveneens ongewijzigd, alsmede het UPC Voordeelpakket met Fiber Power 25, Bellen Standaard en Digitale TV Starter voor € 35 per maand. 

Tariefswijziging Ziggo
De tarieven van Ziggo zijn vanaf mei 2008 op hetzelfde niveau gebleven, terwijl de kosten wel zijn toegenomen. Vanaf 1 januari 2010 gaat het standaard televisiepakket van € 16,25 naar € 16,45 per maand. De totaalpakketten Internet+Bellen+TV worden € 1,50 per maand duurder.  Alles-in-1 Basis kost dan € 41,50 per maand, Plus gaat € 51,50 kosten en voor Extra, het snelste pakket, moet € 66,50 neergeteld worden. 
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie