Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC maakt tarieven per 1 januari bekend

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

UPC heeft de prijswijzigingen per 1 januari bekendgemaakt. Sommige tarieven worden verhoogd, andere worden verlaagd of blijven gelijk. Zo stijgt het standaardtarief voor televisie en wordt het bellen naar mobiel goedkoper. Lees hieronder alle wijzigingen.

Het standaardtarief voor radio en tv stijgt van 17,05 euro naar 17,50 euro per maand. De tarieven voor digitale televisie gaan met 10 procent omhoog: van 5 euro naar 5,50 euro en van 10 euro naar 11 euro voor de twee pakketten. De tarieven voor DVR en HD gaan omlaag. DVR gaat van 5 euro naar 4 euro en de optie HD van 9 euro naar 7,50 euro. HD DVR daalt van 14 euro naar 11,50 euro.

De telefonie-abonnementen worden 50 cent per maand duurder. Bellen naar naar vaste nummers gaat van 4 cent naar 5 cent per minuut. Het tarief voor bellen naar mobiele nummers wordt met 1,5 cent verlaagd tot 16 cent per minuut. Binnen de bundel ‘Goedkoop naar mobiel’ gaat het tarief  van 4 cent naar 5 cent per minuut.

De tarieven voor de UPC pakketten met Internet & Bellen en Internet & Digitale TV gaan omhoog. Het tarief voor de Alles-in-1 pakketten blijft vanaf 46 euro per maand. Alleen abonnees die nog op het oude prijspunt zitten (vanaf 45 euro) krijgen een verhoging.

Geactualiseerd: vrijdag 29 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.