Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC met nieuw draadloos modem

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Sinds deze week heeft UPC een nieuw internet- en telefoniemodem met draadloos internet geïntegreerd. Hiermee beschikt de gebruiker in een handomdraai over draadloos internet op alle pc’s en met optimaal bereik in het hele huis.

Nieuwe internetklanten 
De klant betaalt maandelijks geen extra kosten voor het draadloos internetmodem,  alleen eenmalig activatiekosten van € 55, -. De borg voor het modem blijft € 45, -.
 
Nieuwe klanten van UPC Internet Extreme of een UPC Op Maat Pakket betalen geen activatiekosten.  Zij ontvangen standaard het draadloos internetmodem, behalve wanneer zij al Digitale TV hebben.  
 
Bestaande internet- en/of telefonieklanten
Bestaande internet- en/of telefonie klanten kunnen geen gebruik maken van het nieuwe draadloos internetmodem. Indien zij gebruik willen maken van draadloos internet, kunnen zij een Netgear router aanschaffen.

Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.