Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

UPC met nieuwe Alles-in-1 pakketten

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

UPC start per 1 februari een grootschalige campagne om de nieuwe Alles-in-1 Pakketten te introduceren. UPC ontwikkelde vier pakketten die inspelen op het mediagebruik van haar klanten. Zij kunnen deze pakketten desgewenst uitbreiden met drie varianten: sneller internet, meer televisie-aanbod of een combinatie daarvan. 

Nieuwe koers
De campagne betekent een nieuwe koers voor UPC. Lag tot voor kort  de nadruk op producteigenschappen, nu is er voor gekozen nader in te gaan op de voordelen van de verschillende producten. Zo is te zien wat je hebt of kunt met 60 Mb internet of met een digitale videorecorder (dvr) en hoe handig Programma Gemist is. De campagne is gemaakt door de bureaus UbachsWisbrun/JWT en .bone, met wie voor het eerst wordt samengewerkt.

Johnny de Mol
In de campagne staan mensen centraal met een bijzondere hobby waarvoor ze gebruik maken van internet of tv. De klanten worden thuis bezocht door Johnny de Mol die hen interviewt om meer te weten te komen over hun speciale hobby’s. Er is bewust voor Johnny de Mol gekozen vanwege zijn natuurlijke manier van interviewen. Uit onderzoek zou gebleken zijn dat hij bij mensen positieve associaties oproept zoals nieuwsgierig, modern en vernieuwend, die ook goed zouden passen bij het merk UPC.


Vergelijken 
De nieuwe pakketten zijn te vergelijken en te bestellen via Bellen.com, Internetten.nl, Digitelevisie.nl en Totaalwijzer. Het Voordeelpakket kost 45 euro per maand. Wie méér tv of sneller internet wil, betaalt 10 euro extra en wie beide wil, betaalt 20 euro meer per maand. Er geldt een actiekorting van respectievelijk 5 en 10 euro gedurende de eerste 4 maanden.

Meer info en bestel: UPC Alles-in-1 Voordeelpakket

Geactualiseerd: woensdag 21 juni 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.